Eko

Jag ber om ursäkt för ekot och dammet som fyller bloggen. Under den senaste tiden har jag blivit mycket sämre i mina sjukdomar och har därför inte haft någon ork att blogga. Man har även funnit att jag under dessa 11 år med IBS inte alls har haft IBS utan en inflammatorisk tarmsjukdom. Vilken vet vi dock inte än, men det får vidare undersökningar avgöra. Nog om det, hundarna mår bra i alla fall, förutom att de är aningen understimulerade nu. Aiko har även varit lite dålig i magen till och från ett tag och får därför i en veckas tid äta skonkost så att hans känsliga mage får en chans att återhämta sig ordentligt. 

Hoppas ni alla där ute mår strålande! :) 

Frika

Kommentarer
Postat av: Marielle

Usch, det låter inte roligt. :/ Min lillasyster har Chrons tarmsjukdom, så jag har en liten aning om hur jobbigt det kan vara och hur dåligt man kan må.. Men nu med rätt inställd dos av medicin mår hon mycket bättre.
Hoppas att du också får må bättre snart och att undersökningarna kan ge dig svar, krya på dig! :)

Svar: Tack så mycket! ♥ Ja det är en hemsk sjukdom, jag är bekant med den sedan tidigare. Vad skönt att hon mår bättre och hoppas att det fortsätter på den vägen! Läkarna har under 11 års tid sagt att jag har IBS. Min nuvarande läkare skickade dock efter mina journaler från staden jag bodde i förut då jag talade om för henne att de utförde en koloskopi på mig 2008. Hon upptäckte då att koloskopin, biopsin de gjorde då och avföringsproverna som gjordes under samma period visade att mina tarmar är inflammerade. Med andra ord är det inte IBS utan IBD. Konstigt att läkaren jag hade då sa att mina tarmar såg bra ut och att jag "bara" hade IBS. Med andra ord har de haft svaret i fem år utan att jag har fått behandling eller ens vetat om att jag haft sjukdomen. Det känns lite surt men skönt att jag tack vare min nya husläkare äntligen kan få hjälp :) Jag hoppas att jag snart får komma till gastrologen så att de kan fastställa vilken sjukdom det är och därefter ge mig behandling :)
Fredrika Essgärde-Wass

2013-11-24 @ 14:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0