Tråkigt värre

Sambon, Leica och jag åkte igår in till Kungsträdgården i Stockholm på Hundägardagen för att knata omkring på eventet som Stockholms Kennelklubb anordnade. Väl där var vi nog runt hundeventet i cirka fem minuter innan vi tröttnade. Tråkigt är en mild beskrivning av de tiotal tält med raspresentationer som täckte en väldigt liten del av Kungsträdgården. Inte en enda chinese crested syntes till men det var väntat med tanke på att det regnade. Chinese crested dogs är tydligen allergiska mot regn, eller kan det vara deras ägare? 

Sambon och jag fick syn på en medeltidsmarknad lite längre bort i Kungsträdgården som var betydligt roligare att knata runt i. Fina hantverk och festliga kläder. Efter en stund där fortsatte vi mot gamla stan och Science Fiction Bokhandeln där det finns mycket smått och gott. Leica fick åka arm men ville helst springa omkring och hälsa på alla människor som trängdes i bokhandeln. Vi planerade att gå tillbaka till Kungsträdgården för att vara sociala mot Sofie och Dixie som stod i rasmontern för dansk-svensk gårdshund, men vi bestämde oss för att åka hem till Aiko istället. Han fick nämligen vara hemma då han inte trivs runt hundar och människor, speciellt inte nu när han har ont. 

Aiko är förövrigt mycket bättre. Piggare, gladare och har inte alls lika ont längre. Äntligen! På köpet har han blivit JÄTTEhungrig, JÄTTEtörstig och JÄTTEkissnödig, men det är biverkningar vi mer än gärna tar så länge han får må bra. Vi har ökat längden på promenaderna sakta men säkert och han orkar mer och mer nu. Härligt!

Frika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0