15 kg Cenaturio i pris

Jag var med i en tävling på Cenaturios Facebooksida där man skulle bidra med en bild passande som omslagsbild. I bilden skulle en hund eller katt tillsammans med en säck/påse Cenaturio finnas och vinnarens pris var 15 kg hundfoder eller 10 kg kattfoder. Sambon och jag var ute igår i sista sekund och fotade en bild som vi tyckte passade in och här nedan ser ni den.

Till min stora lycka fick jag veta imorse att vi vann så nu ska jag börja utfodra båda hundarna med Cenaturio Lamm & Ris som de tycker så mycket om. Till och med Aiko äter det som godis och det är det bästa betyg ett foder kan få skulle jag tro. Jag är dessutom mycket förtjust i fodret då det inte innehåller några konserveringsmedel eller andra kemikalier, samt att proteinet kommer från muskelkött, vilket är det bästa proteinet. Leicas hud har blivit jättefin av fodret och jag hoppas att Aiko ska må lika bra av det som hon gör. 

Aiko har ju fram tills nu ätit Acana Lamm & Äpple, ett foder han har tyckt mycket om och mått bra av, men då han är ännu mer förtjust i Cenaturio och då Leica redan äter det så har jag bestämt att byta över honom på det också. Eftersom att det var ganska nyligen jag köpte en ny säck Acana så har jag en del foder kvar. Så är någon intresserad av att köpa ca 15 kg Acana Lamm & Äpple för en billig peng så hör av er. Fodret finns att hämta i Nynäshamn :)

Den vinnande bilden på Leica som drar en påse Cenaturio i sin vagn :D


Frika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0