15 månader

Idag fyller världens bästa Leica 15 månader, och så här ser hon ut idag :D


Frika

Halloj

Här var det dött. Ber om ursäkt för det. Faktum är att jag inte har haft ork att blogga det senaste. Jag har varit hos läkaren då jag den senaste tiden har varit så enormt trött att jag inte haft ork nog att göra annat än att sova. Jag misstänkte kraftig järnbrist då vi trott att min IBS har gjort att jag har haft svårt att ta upp alla näringsämnen. Jag äter nämligen vitamin B12-tillskott varje dag och ska enligt läkare göra det i resten av mitt liv då min kropp inte tar upp ordentligt av det. 

I vilket fall som helst gick jag till läkaren och tog prover för att senare komma tillbaka inställd på att det var järnbrist jag hade. Till min och sambons förvåning sa läkaren att mina blodvärden var bra. Mina prover från sköldkörteln var dock inte bra. Att jag ska ha problem med sköldkörteln är något vi har misstänkt i flera år, men då det inte visat något på blodproverna så har inte läkarna gått vidare med det. Tyvärr är svenska läkare inte så duktiga när det gäller sköldkörteln. Här tycker läkarna att det om det inte syns på blodprovet så är det inget, men i många andra länder vet man att det inte alls behöver synas på blodproverna. Jag antar att jag denna gång hade tur, men jag ska tillbaka på fredag och ta nya prover. Jag hoppas att det syns då också, och i så fall kommer jag att få äta Levaxin, något jag kommer att få gå på hela livet. 

Hur som helst så mår hundarna bra. Ja, förutom att de inte är lika stimulerade som vanligt. Jag orkar inte riktigt ge dem den tid, motion och stimulans som de behöver just nu tyvärr. Leicas utslag är dock så gott som borta. Det rör sig troligen om skabb vilket hon fått behandling för. Så snart så, snart är det över :)

Trollungen Leica ^^ Fler bilder kommer inom kort :)


Frika

RSS 2.0