Sötpluppar


Frika

Hälsouppdatering

Jag kom på att jag inte har skrivit om hur det gick med Leica och utslagen hon hade. Det var troligtvis skabb hon hade och även Aiko fick det efter ett tag. Båda två blev behandlade och de är nu helt friska från skabb. Det känns mycket skönt och jag kommer inte längre låna ut Leicas rakapparater ;) 

Jag själv visade mig ha Hypotyreos, en sköldkörtelsjukdom. Jag har fått medicin men då jag måste börja på lägsta dosen och vänta två månader mellan varje höjning så kommer det nog ta ett tag innan jag mår helt bra igen. Det går lite upp och ned men i skrivande stund mår jag relativt bra :)

Aiko har varit ute och bajsat ikvällo och inget blod kom denna gång tack och lov!

Frika

Sjuk Aiko :(

Aiko har ju som många redan vet problem med ryggen, men de senaste veckorna så har det verkat som om att han har haft ont längre bak i ryggen. Han har helt plötsligt satt sig ner, även på promenaderna och verkat vara besvärad runt baken. Han har också vandrat mycket på promenaderna som om att han vill sätta sig och bajsa, men ångrar sig hela tiden. I övrigt har avföringen sett normal ut, fram tills idag. Idag hade han färskt blod på avföringen och det rann från rumpan på honom. När vi kom in spolade jag av honom men kunde inte hitta några synliga sår runt ändtarmsöppningen och analsäckarna är inte svullna. 

Jag ringde Bagarmossens djursjukhus och de tyckte att jag skulle avvakta lite, men kommer det blod även nästa gång Aiko bajsar så skulle vi åka in. Lilla hjärtegrynet, alltid är det något som inte är bra med honom :( 

Frika

Wintermode

Ny design här på bloggen ^^

Frika

Mera bilder

Ja, jag har ju varit aningen dålig på att lägga upp bilder så här kommer några till :)


Frika

Stickad tröja

Jag har börjat sticka och efter en mössa och ett par sockor bestämde jag mig för att sticka en tröja till Leica. Sagt och gjort. Fotograferandet av den gick dock såhär ;) (Varning för många och ur fotosynpunkt kassa bilder)

Leica höll i morgongympan
Ja vad säger man, Aiko har det inte alltid så lätt han ;)Frika

Well Hello!

Det var ett tag sedan. Jag har många bilder att lägga upp men börjar med dessa från igår på mig och hundarna.

Givetvis är det världens bästa sambo som har fotat :)
Frika

RSS 2.0