922 Bilder

Just nu sitter jag och går igenom 922 bilder från gårdagen, som spenderades hos Tina på Kennel Dobguns. Det var en supermysig dag med mycket hund och mycket fotande av hund. 

Här kommer en bild på Leica och Dansk-Svenska Gårdshundsvalpen Pepsi :) Fler bilder kommer upp senare. Frika

Kommentarer
Postat av: Angelica - En föredetta Uddevallatjej numera Göteborgare <3

Hej,

Jag har funderat lite på hur man kan stötta vissa föreningar som håller på med djuradoptioner utomlands. Som DinasArk som jobbar i Rumänien med adoptioner av hundar till Sverige o andra EU-länder och även steriliserar och vaccinerar hundarna för att de inte ska bli dödade av befolkningen.

DinasArk består av bland annat en tjej vid namn Ester som utbildar sig till vetrinär nere i Cluj på hänget de flesta hundarna kommer ifrån innan de flyttar till hundhotellet. Jag har förstått att de får en hel del penga-donationer av privatpersoner, men min tanke är att kunna samla ihop leksaker, gosedjur mm som hundarna kan få nere i Cluj.

Så vet du med dig att du har hund, eller haft, eller helt enkelt bara håller på med hundartiklar och är villig att donera. Det kan vara t ex en bädd du inte längre använder, koppel, halsband, leksaker, hundben, reflexer mm.. Donera ! Antingen kontaktar du mig, eller DinasArk direkt via: donationer@dinasark.se . Som sagt, " INGEN kan göra allt, men ALLA kan göra något "//Vänligen, Angelica

2012-01-13 @ 17:04:55
URL: http://angelicakjellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0